DE CE FORUMUL DE LOGOPEDIE ?
Pagina 1 din 1 • Impartiti •
DE CE FORUMUL DE LOGOPEDIE ?
De ce un forum de logopedie ? Si de ce HELLO KITTY ?
O sa incep cu raspunsul legat de dragutza pisicuta :
Intr o frumoasa zi de vara, am inceput sa lucrez cu o frumoasa fetita de 4 ani.A trecut cu ceva timp in urma , printr un soc emotional si apropierea unui strain de ea , era un adevarat calvar.Mama si bunica, erau singurele persoane care puteau sa se apropie de ea.In rest , alte persoane...la distanta !!!
Mama era extrem de ingrijorata si din cauza comportamentului si din cauza faptului ca nu vorbea.Sau mai bine zis , limbajul ei era undeva pe la 2 ani...2 ani si ceva. Bunica si mama o intelegeau ce vorbea si de multe ori , " traduceau " altui interlocutor spusele fetei ! ( o mare greseala...! ).
In fine...au incercat sa mearga la psiholog, au incercat de 2 ori sa faca logopedie , schimband mereu si medici, si terapeuti. Cat de cat , s a mai apropiat de ea, dr. pediatra a fetei . De gradinita...nu s a pus problema.
Fetita era si este foarte mare admiratoare a desenelor animate ( in special Hello Kitty..
), asa ca am incercat sa profit putin de lucrul acesta. Dupa discutia initiala cu mamica , am hotarat sa ii spunem ca sunt un reporter de la Disney Channel si fac un fel de sondaj , pentru un concurs.
Stiu ca nu prea este frumos sa minti...mai ales un copil, dar a functionat !!!
La prima intalnire, era sa ma cam dau de gol.
.Nu ma documentasem prea bine in legatura cu Kitty, iar fetita imi punea intrebari tare incuietoare...
. Oricum, prima intalnire a fost scurtutza, iar discutia am avut o ceva de genul...eu in hol, fetita in dormitor..
La a doua intalnire, m am documentat bine si chiar am reusit sa i aduc eu argumente noi...care au impresionat -o !!
Si sa nu mai lungesc povestea , acum, suntem in stadiul in care stam fata in fata , tinandu ne de maini si incercand sa refacem lagunele din limbaj.
Forumul l am creat asa , pt ca ma tot intreba : Dar unde apar discutiile noastre ? Unde este Hello Kitty care "se ocupa de " logopedie ?
Si iata !! A aparut LOGOPEDIE.FORUM -EXPRESS.COM ,unde Kitty ne va insotii !!!
De ce un forum de logopedie ?
Pentru ca din pacate , probleme de limbaj la copii de varsta mica , sunt tot mai dese , si un ajutor , o informatie aflata la timp....salveaza mult !
Sper sa discutam mult si multe !
Cu prietenie ,Psiholog _Logoped RUXANDRA ION
O sa incep cu raspunsul legat de dragutza pisicuta :
Intr o frumoasa zi de vara, am inceput sa lucrez cu o frumoasa fetita de 4 ani.A trecut cu ceva timp in urma , printr un soc emotional si apropierea unui strain de ea , era un adevarat calvar.Mama si bunica, erau singurele persoane care puteau sa se apropie de ea.In rest , alte persoane...la distanta !!!
Mama era extrem de ingrijorata si din cauza comportamentului si din cauza faptului ca nu vorbea.Sau mai bine zis , limbajul ei era undeva pe la 2 ani...2 ani si ceva. Bunica si mama o intelegeau ce vorbea si de multe ori , " traduceau " altui interlocutor spusele fetei ! ( o mare greseala...! ).
In fine...au incercat sa mearga la psiholog, au incercat de 2 ori sa faca logopedie , schimband mereu si medici, si terapeuti. Cat de cat , s a mai apropiat de ea, dr. pediatra a fetei . De gradinita...nu s a pus problema.
Fetita era si este foarte mare admiratoare a desenelor animate ( in special Hello Kitty..
Stiu ca nu prea este frumos sa minti...mai ales un copil, dar a functionat !!!
La prima intalnire, era sa ma cam dau de gol.
La a doua intalnire, m am documentat bine si chiar am reusit sa i aduc eu argumente noi...care au impresionat -o !!
Si sa nu mai lungesc povestea , acum, suntem in stadiul in care stam fata in fata , tinandu ne de maini si incercand sa refacem lagunele din limbaj.
Forumul l am creat asa , pt ca ma tot intreba : Dar unde apar discutiile noastre ? Unde este Hello Kitty care "se ocupa de " logopedie ?
Si iata !! A aparut LOGOPEDIE.FORUM -EXPRESS.COM ,unde Kitty ne va insotii !!!
De ce un forum de logopedie ?
Pentru ca din pacate , probleme de limbaj la copii de varsta mica , sunt tot mai dese , si un ajutor , o informatie aflata la timp....salveaza mult !
Sper sa discutam mult si multe !
Cu prietenie ,Psiholog _Logoped RUXANDRA ION

Admin- Admin
Data de inscriere: 23/11/2009
Localizare: bucuresti

Re: DE CE FORUMUL DE LOGOPEDIE ?
ma bucur mult ca ai facut acest forum
eu sunt super ofticata ca alex nu vorbeste,l-am dus la un logoped dar nu mi-a placut,parca nu stia sa lucreze cu un copil,o sa povestesc eu cum a decurs sedinta
oricum FELICITARI PT FORUM!!!!!!!
eu sunt super ofticata ca alex nu vorbeste,l-am dus la un logoped dar nu mi-a placut,parca nu stia sa lucreze cu un copil,o sa povestesc eu cum a decurs sedinta
oricum FELICITARI PT FORUM!!!!!!!
simona_alexa- Mesaje: 4
Data de inscriere: 24/11/2009
Re: DE CE FORUMUL DE LOGOPEDIE ?
Multumesc !
Si te asteptam la cat mai multe discutii !
Pupic pt Alex
Si te asteptam la cat mai multe discutii !
Pupic pt Alex

Admin- Admin
Data de inscriere: 23/11/2009
Localizare: bucuresti

Felicitari
Felicitari ca ai facut un nou forum ! Pentru mamica nemultumita de logoped... Am vrea sa stim mai multe... de ce nu i-a placut logopedul ? Cum a interactionat mama cu logopedul ? Dar copilul cu logopedul ?
betiana- Mesaje: 4
Data de inscriere: 17/12/2009
Subiecte similare» Sugestii pentru forumul UltrasWorld
» Mda no sa mai am mod pe forum:))
» labarilor :))
» Va rog uitativa si o sa ramana dovezi o sal postez dinou cand se deschide reclamatii joc
» Calendar Evente : Decembrie 2011 (special)
» Mda no sa mai am mod pe forum:))
» labarilor :))
» Va rog uitativa si o sa ramana dovezi o sal postez dinou cand se deschide reclamatii joc
» Calendar Evente : Decembrie 2011 (special)
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum